Esperanto English German Portuguese Russian Spanish

Безплатни курсове по есперанто за българи в Интернет:

Muzaiko

Слушайте радио, докато четете! Кликнете върху стрелката, за да включите/изключите радиото. Не затваряйте страницата!

Amikumu за Android и iOS – намерете есперантисти близо до вас!

amikumu-logo Днес официално стартира приложението за мобилни телефони и таблети „Amikumu„! (Думата е на есперанто и означава „бъдете приятели!“)

Чрез него можете да намерите есперантисти съвсем до вас или по-далече – показва се списък на най-близките 100 души на разстояние до 5000 километра. От съображения за опазване на личните данни, разстоянията се закръгляват до 100 метра. Днес регистрираните потребители са по-малко от хиляда, но след официалния старт се надяваме броят им много бързо да нараства.

Чрез приложението можете да си побъбрите или да обмените снимки, аудио и т.н. Функциите му ще се допълват.

Ако сте потребител на Android, можете да инсталирате приложението от магазина на Гугъл. Феновете на iOS пък могат да изтеглят Amikumu оттук.

Повече информация можете да намерите на официалния сайт на приложението. Информацията е на няколко езика. За съжаление, засега българският не е сред тях.

amikumu-googleplay

Актуализация от 23.04.2017: Още в първия ден, само за няколко часа след старта, над 1000 нови потребители са се регистрирали в приложението! Вижте ги на картата:

amikumu-novi-potrebiteli-2017-04-23_16-57-08

Отговори

 

 

 

Можете да използвате тези тагове

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>