Esperanto English German Portuguese Russian Spanish

Безплатни курсове по есперанто за българи в Интернет:

Muzaiko

Слушайте радио, докато четете! Кликнете върху стрелката, за да включите/изключите радиото. Не затваряйте страницата!

Редакторът на сп. “Български есперантист” в предаването “Делници” по Евроком на 5 март 2015 г.


На 5 март Николай Колев, водещият на “Делници”, е поканил за гост в предаването Георги Михалков, редактор на списание “Български есперантист”.

Предаването се излъчва на живо от телевизия “Евроком” от 15:00 до 18:00 часа всеки делничен ден. Може да се гледа и онлайн на адрес: http://eurocom.bg/live.

В ежедневния следобеден блок Николай Колев представя различни гледни точки по интересни и актуални теми. А зрителите имат възможност да коментират и да задават въпросите си директно в ефир на телефони 02/9144433 и 02/9144437. (Номерата са от фиксираната мрежа и не са с добавена стойност – таксуват се по обичайните тарифи за градски или междуградски разговори.)

Ако сте пропуснали интервюто, можете да го гледате на запис в сайта на Евроком: http://eurocom.bg/shows/video/delnici/707.

По време на интервюто зрителите видяха и на нашия сайт EspeReto.com, тъй като водещият попадна на него при търсене в Интернет:

Ето още няколко кадъра от предаването:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>